Hiring
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$17,500-$29,000
2024-11-03 121 views
牧羊少年咖啡館嘅食物質素不嬲都有保證,以前佢開喺將軍澳單車🚴館入面,而家就搬咗去康城,地點位置方便咗唔少,但等候嘅時間就相當耐少少🤏康城呢間分店有室內同室外嘅空間,朝早☀️同夜晚🌚氣氛都好唔同,日頭就好chill,夜晚就比較浪漫🌹今次我同朋友👫就約咗喺度食晚飯,叫咗個2人set,以食物質素、數量同價錢嚟講都唔算貴👍🏾{YOU & ME SET } $428小食- 燒汁焗八爪魚丸🐙餐廳嘅小食種類選擇好多,而呢個八爪魚丸配埋燒汁都幾香口好食主菜- 慢煮 BBQ醬美國豬肋骨伴蕃薯條 + 煙辣腸蜜糖南瓜忌廉長通粉本身我以為個豬肋骨會好韌,但原來切開已經煮到好腍好入味,而且有好多肉,配埋個BBQ醬就夠晒惹味😋至於個南瓜忌廉通粉,南瓜同忌廉味好重,甜甜地咁,好開胃,但又唔會太膩!甜品- Häagen-Dazs雪糕🍦杯飲品- 凍蘋果蜜桃鮮打紅茶 + 芒果茉莉茶芝士🧀奶蓋呢度嘅特飲都幾特別,而且種類好多。如果下晝嚟飲返杯,同食少少嘢chill下,都幾唔錯㗎😗無論一家大細嚟,定係還是同朋友嚟,牧羊少年咖啡館☕️都係一個好適合嘅選擇😉

{YOU & ME SET } $428

小食- 燒汁焗八爪魚丸🐙

餐廳嘅小食種類選擇好多,而呢個八爪魚丸配埋燒汁都幾香口好食

甜品- Häagen-Dazs雪糕🍦杯

飲品- 凍蘋果蜜桃鮮打紅茶 + 芒果茉莉茶芝士🧀奶蓋