2016-06-21
今日同朋友嚟食晏,選擇唔多(10款以內),我地就一個揀咗食佢地嘅signature burger ,一個食tuna mix sandwich.佢地地方超空曠,係個幾適合傾計嘅地方。同埋好光猛,感覺好舒服!食物嘅貌相非常唔錯,好能引起人嘅食慾。但係一食落口就有啲失望。我個tuna sandwich個包係烘過嘅,見到外面都係金黃色嘅,不過一食落口係林咖。唔係軟熟,係林呀!然後一啲都搵唔到烘過嘅脆口嘅口感。啲tuna mix又過咸,同埋好似無乜誠意,就咁開罐頭吞拿魚嚟serve人咁。唯一欣賞嘅係佢伴碟嘅粟米。佢烤過嚟嘅,同埋都有啲seasoning,食落去有粟米嘅甜又有seasoning嘅香,真係唔錯!就咁一個普通嘅sandwich唔跟飲品都成72蚊個人覺得有啲貴。至於我朋友個burger我無試到,不過佢食咗一半就放低,咁大家都估到好食極有限。整體而言,我覺得呢度sell 環境多過食物。得個名,無乜內涵。只能比5/10。