2021-11-29 709 views
原來灣仔藍屋附近有間唔多起眼嘅咖啡店呢間都bookmark 咗一段時間趁午飯時間去試吓咖啡店門口有幾張枱凳適合帶埋寵物去幫襯嘅客人▫️Truffle Cream Sauce Portobello Pasta (HKD128) - 呢個意粉Truffle味重,個醬汁唔會油膩。加埋大啡菇同埋溫泉蛋,係我鍾意嘅味道。▫️Pork Bun (HKD128) - 麵包中間夾著數片慢煮豬肉同埋炒洋蔥🧅,味道唔錯。不過我覺得豬肉有少少乾,相比之下意粉係好食得多。▫️Iced Long Black (HKD40) 我哋到訪當日唔多人。每人點了份主菜,嘆吓咖啡咁,一個短短嘅lunch break 過得幾舒服丫。
原來灣仔藍屋附近有間唔多起眼嘅咖啡店
呢間都bookmark 咗一段時間
趁午飯時間去試吓
咖啡店門口有幾張枱凳
適合帶埋寵物去幫襯嘅客人

▫️Iced Long Black (HKD40)