2023-08-15 21 views
長假期番來,第一時間食好西💕來到尖沙咀嘆omakase😎日式裝修,環境好靚!有bar枱望住師傅即燒即食,但私隱度高啲仲有箱房!榻榻米設計好有置身日本的感覺!.🌟lunch set $588/一位➡️ 磯煮鮑魚:好鮮甜彈牙!鮑魚上面塊葉原來係酸姜!好有心思💕➡️ 刺身兩點:梳子魚和勘八章紅魚,肥美新鮮➡️ 燒物盛五品:燒物我最愛,有鰻魚、牛舌、雞脾肉、秋葵、五花腩,燒得出色👍🏻配上柚子辣椒醬、岩鹽和檸檬汁,好食😋➡️ 壽司四貫:四款包括油甘魚、拖羅、伊左木、九繪魚,擺得靚靚入口鮮味好滿足🥰➡️蒸蛋:入面仲有海膽😋味道濃厚又細滑,加埋wasabi又幾夾味!➡️豆腐魚湯:好鮮甜魚味出👍🏻➡️迷你天婦羅丼配上漬物,炸得金黃香脆,即刻夠哂飽!➡️甜品紅豆豆腐雪糕細滑香濃好味,配咖啡一流😌.真的好喜歡呢到店員好nice,環境又舒服,而家入座每位送啤酒🍻仲做緊85折😍真心推介來試下!

🌟lunch set $588/一位

➡️ 刺身兩點:梳子魚和勘八章紅魚,肥美新鮮

➡️豆腐魚湯:好鮮甜魚味出👍🏻

➡️迷你天婦羅丼配上漬物,炸得金黃香脆,即刻夠哂飽!

➡️甜品紅豆豆腐雪糕細滑香濃好味,配咖啡一流😌