2023-06-10
花椒子🌶️今日黎到花椒子,試咗佢哋嘅120分鐘火鍋放題!價錢有分唔同嘅level,今次就揀咗level3銀河級,成人嘅收費係每位$278 ,對比起坊間價錢都算係幾抵食!✅✅同埋呢度環境都唔錯,幾多打卡位,我地黎食既尼晚仲有駐場歌手添,氣氛都幾唔錯㗎!🙈🙈兩個人以上就可以免費升級鴛鴦湯底,我哋今次揀咗養顏花膠雞鍋🐔(+$48)同埋麻辣鴨血湯底🦆,養顏花膠雞鍋真係足足會擺一隻雞落去湯底入面熬煮(因為我哋今次揀咗鴛鴦湯底,所以就只有半隻雞~)養顏花膠雞鍋嘅湯係可以飲嘅,味道都幾濃郁鮮甜㗎!😋😋火鍋配料方面,我哋就嗌咗牛小排、紐西蘭羊肉卷、西班牙豚肉片、響鈴、油炸鬼、炸午餐肉、山水滑豆腐、粟米、菜肉蝦雲吞、黑松露貢丸、嫩鴨血!雖然配料種類就唔算非常多,勝在全部食物嘅質素都唔錯,其中牛小排以呢個價錢嚟講真係冇得輸,不過佢哋就人手切嘅,真係每一碟都需要等㗎!😂😂😂放題套餐仲可以用優惠價$108追加精選海鮮拼盤一份,入面包括有鮑魚、帶子、生蠔、虎蝦、翡翠螺同埋珊瑚蚌添!🦐🦞🦀🦑
養顏花膠雞鍋