Hiring
$16,300-$19,500
Monthly
5 day(s) ago 0 views
呢間奶茶飲過好多次,但我成日都冇介紹過,因為佢已經好多人排隊啦😂😂依家冬天最適合飲番杯手搖飲品。所以我決定推薦俾大家,一定要飲返一杯凍國王珍珠奶茶,唔知有冇人冬天好似我一樣都鍾意飲凍嘢。無論我上年生BB都好,我都間唔中堅持飲一杯珍珠奶茶😂😂做個快樂媽咪。國王珍珠奶茶🩷🩷🩷🩷🩷佢個茶葉係拎過食品界米其林獎,無可否認佢個茶葉真係幾香,因為平時飲珍珠奶茶好多加咗奶粉都令到杯奶茶冇乜茶味,但呢個唔同,佢係可以飲得出個茶葉味更加濃咗,而且佢個珍珠超有嚼口。我超鍾意佢呢一杯國王珍珠奶茶。當然佢有啲其他限定我都鍾意飲,希望佢出反西柚系列,飲過咁多個系列,佢最有驚喜。我都推介好多朋友飲,不過唔知點解唔同分店嘅沖法口味唔同,有啲冇咁濃,有啲就好淡。可能有時忙得滯快手沖既味道都唔同。我不嬲都覺得台灣啲手搖係好飲啲,以前飲開天仁茗茶,不過佢近幾年味道已經唔同咗。希望吃茶三千可以保持到水準。
國王珍珠奶茶🩷🩷🩷🩷🩷