2021-10-23
豆乳狂人 沙田前兩日師奶仔同朋友去野餐,喺佢屋企樓下見到呢間幾新穎嘅鋪頭,入去發覺佢啲嘢食好吸引😍幾個人就即興買咗啲小食去食🤣多芒小丸子朋友叫嘅呢個超好食😍上面嘅芒果大大粒!好鮮甜!好新鮮!入面仲有西米、小丸子、同埋好香嘅芒果汁😝好食!黃金脆脆豆乳茶呢個我叫嘅!上面嘅黃金脆脆係用鹹蛋黃做成,入面材料好豐富!有珍珠、西米、奶蓋、白玉😝最好係有得嗌走甜,好適合唔係太鍾意甜嘢嘅我,叫完走甜成杯嘢飲唔係太甜,好飲😋炸雞軟骨呢個係超級超級好食!細細粒嘅雞軟骨,配上椒鹽,簡直一粒停唔到口!滋潤之選入面有芋泥、桃膠、西米、芋圓、今完超級飽🤣🤣第一次食呢間嘢,但係估唔到有驚喜!希望佢遲啲開啲分店,更加可以方便買到!又有益嘅手搖飲品,絕對係珍珠奶茶之外嘅另一選擇😋😋
多芒小丸子
黃金脆脆豆乳茶
炸雞軟骨
滋潤之選
入面有芋泥、桃膠、西米、芋圓、今完超級飽🤣🤣