2018-12-07
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk天氣咁熱🌞 大家一定想飲杯凍既珍珠奶茶🥛或者食返杯雪糕🍦降降溫 但係我之前係網上見到有人將珍珠奶茶🥛 雪糕🍦 同格仔餅合三為一 整左個珍珠奶茶味雪糕格仔餅(好長)😂 我就去左試下🤤-雪糕格仔餅一到手 暖暖地🔥 應該係番熱既 因為如果佢係即整既話 d雪糕應該好快溶晒🌞 應該幾冇引😂😂😂 d珍珠係底所以要整開d雪糕先影到比大家😂😂😂 食落去好似食緊心太軟🌰咁 一熱一凍 一淋一硬 係一個幾過癮既配合🤤 平時係飲珍珠奶茶 今次就係食😂 消暑一流🌬 大家值得一試🙂之後我係同店主既交流中 發現佢地對自己份專業都幾有熱誠 對爐具有研究 而且幾愛自己份工作 我成日都覺得 要有一個好既成果 首先要熱愛同尊重自己份工 所以希望佢地愈做愈好 生意興隆👍👍👍-🎈上環皇后大道221-227A號利基商業大廈地下C號舖-平均傷害:$28好味值:6/10-
🎈上環皇后大道221-227A號利基商業大廈地下C號舖
平均傷害:$28