珍姐午市佬飯珍點出色😘,大份好食入味牛脷,連杯OT都掂過人🫡!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍛 樂哥番茄咖哩牛脷飯 HK$85・味道:番茄同咖喱原來幾夾,係茶記紅酒汁加港式咖喱嘅味,不錯吃唷。牛脷正常發揮,配菜洋蔥蘿蔔粒都好夾,是個滿意的佬飯🤘!・口感:牛脷厚肉軟腍又多嚿,抵食!🍋 伯爵薄荷凍檸檬茶 跟餐・味道:出色的一手🫶,伯爵同薄荷勁啱vibe,清幽茶香,茶底微澀再加啲薄荷清涼感,加埋鮮打檸檬,夏天必備嘅清爽凍茶!呢杯OT要加錢我都買🤓!・口感:勁多重口感同味道,清香微澀同時又涼涼地,再加啲鮮打檸檬味,kim摸chi😏!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論:好想試佢個邊爐呀!!!!!!!!!!!!!!!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・

🍛 樂哥番茄咖哩牛脷飯 HK$85
・口感:牛脷厚肉軟腍又多嚿,抵食!

🍋 伯爵薄荷凍檸檬茶 跟餐

🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~
🤰結論:好想試佢個邊爐呀!!!!!!!!!!!!!!!

2024-05-06
$86 (Lunch)