2020-12-28
藥膳刀削麵, 中環🍜我知道香港一向都無比TIPS比外賣員既習慣,但有時留意下係街上面其實有好多老一輩既負責送餐,特別係非FOODPANDA或者DELIVEROO既外賣員,所以希望大家如果叫開外賣都習慣比10-15% TIPS 。 唔好吝嗇個幾廿蚊,當一份心意同正能量比送餐既朋友。.好!講返呢間藥膳刀削麵。首先 , 佢地既口水雞係十級推介,係中環以呢個價錢,雞既份量真係好多!基本上我D女同事係食唔哂D雞。湯底亦係重點,所有湯底都係藥膳湯底 ,而且標榜無落任何味精。套餐附送既現磨豆漿係超級好飲,強烈推介大家要加3蚊轉紅棗桂圓豆漿。真係絕對唔係其他普通樽裝或紙包既豆漿既味道,幫襯左幾次之後我忍唔住要WHATSAPP同佢地講我有幾鍾意佢地既豆漿。好味程度係:高峰時候,我一個星期會叫足呢間四日外賣。.呢晚我叫左大概六人份量既食物,都只係四百幾蚊,仲要有得免費送餐(可能因為佢地鋪頭同我公司唔算遠),老闆同員工既態度都好好,性價比超級高。希望大家特別係中上環返工既朋友都去幫襯下佢地。提一提,呢間我未試過堂食,但有次係外賣自取,見到門面唔算大,堂食可能會比較迫。-套餐可選擇(飯、刀削麵,拉麵,米粉,米
套餐可選擇(飯、刀削麵,拉麵,米粉,米線 )送現磨豆漿一杯
口水雞刀削麵🐓 (包現磨豆漿) $45
醉雞刀削麵🐓(包現磨豆漿) $45