2018-05-17
食放題,梗係第一時間要叫一大盤刺身啦,我點的份量同,上枱的份量是相同的,不會無端端俾少或俾多,帶子很鮮甜,三文魚很新鮮,這間有拖羅點的,梗係第一時間試吓,拖羅色澤很鮮紅,食落口都很鮮味,值得叫你試吓,反正是放題。我都比較喜歡吃壽司,但係又怕食完之後會很容易飽,這間放題的好處是,壽司整得很的骰,細細件,又可以滿足我的食慾,又唔使咁快飽,仲可以食其他嘢。晚市放題仲可以叫蟹腳嚟食,蟹腳很肥美,啖啖肉,很鮮甜。平時係大排檔食嘅黃金蝦,在這裏我也可以搵到,大蝦被鹹蛋黃全隻包住拎去炸,上枱時金黃色,熱辣辣,仲有濃濃的鹹蛋香味,食到停唔到口。一口牛,細細粒,好似骰仔的牛肉粒與洋蔥炒在一起,入口很香蒜蓉及洋蔥味,而且牛肉粒雖然係炒熟咗但係一啲都唔銀。
晚市放題仲可以叫蟹腳嚟食,蟹腳很肥美,啖啖肉,很鮮甜。