2020-06-11 71 views
蕃茄濃湯通心粉有好濃嘅蕃茄湯底,唔係水汪汪嗰種,味道酸酸甜甜,令人胃口大開!通粉冇紋,但又唔係快熟嗰啲咁林,反而口感就硬啲,食開林身嘅通粉可能會嫌呢度嘅太硬!另外,以為炒蛋另上,點知擺埋一齊喺碗度,但可能即炒同放喺面嘅關係,啲蛋仍然好滑!配埋個瑞士汁雞髀,出哂煙咁上,肉質好滑,啲肉好易就撕開,睇得出煮到隻雞髀好林。食落甜甜地嘅瑞士汁,雞肉都吸哂醬汁嘅味!另外,我自己就叫左黑椒汁牛扒煎雙蛋飯,味道正正常常!汁多所以好好送飯,牛扒亦好大塊。如果隻煎蛋可以煎返生啲,流汁嘅話就仲好!綠豆椰汁冰同紅豆冰,綠椰冰嘅綠豆比紅豆煮得林啲,兩杯嘅豆都好足料,都有接近半杯!整體呢間冰室都食得過!