2008-12-19 24 views
成日0係呢區開工,真係間間快餐都食到厭,經工友介紹,來左呢間度買﹗呢度有間素食我都唔知,入門口待應收銀很有禮地問你食咩野,抵讚﹗很多快餐選擇,點左個咖哩薯仔和樂餐,攞外賣時店員問你要不要餐具,盡其環保責任,而裝飯也不用發泡膠盒而用紙盒,是這一帶十分小見的﹗回工地打開飯盒咖哩味道很香,帶有點點椰汁味,汁多用黎撈飯食很滋味。素肉質感有0的似吸左咖哩汁既魚旦,都幾好送飯﹗薯仔炆得挺腍,配合大量蔬菜很清新,最重要係佢個飯溝左紅糙米,有口感之餘亦都增加纖維,如此健康的午餐作為地盤工友真的很少吃到﹗不過唔知點解奶茶有0的檸檬味,怪怪的﹗值得推介的健康選擇,下次試埋其他先﹗

素肉質感有0的似吸左咖哩汁既魚旦,都幾好送飯﹗

不過唔知點解奶茶有0的檸檬味,怪怪的﹗

值得推介的健康選擇,下次試埋其他先﹗
$26 (Lunch)