6 day(s) ago
Délifrance 主打法式輕食,明星產品有牛角包🥐焗薯🥔等,大有廣場分店新裝修後,餐點感覺都煥然一新見佢地有$198二人餐🍴包括餐湯式沙律,2個主菜、甜品同飲品,人均$100有找好抵食🎈雞肉芝士汁菠菜合桃螺絲粉鍾意呢個螺絲粉夠晒多汁,芝士味濃,配合嫩滑雞肉同菠菜簡單好味,合桃亦令口感更多層次以鐵pan 上菜熱度十足,好有誠意,慢慢食都keep住溫度,抵讚✔️跟餐加配迷你沙律🥗清新開胃🎈雲石開心果壓扁牛角餐廳緊貼潮流,近期大熱嘅壓扁牛角呢度都食到有唔同口味選擇,見到開心果味有啲小驚喜🥐酥酥脆脆買嚟做下午茶啱晒🎈肉桂酥玉桂酥造型可愛,分成兩邊方便同朋友分享,甜甜哋帶玉桂香🎈金磚蛋糕|Madeleine|海鹽芝士牛角酥店前bakery counter放滿烘焙產品及甜品🍰對包控嚟講相當吸引👀落單後店員會烘熱佢地至上枱,味道更加分
🎈雞肉芝士汁菠菜合桃螺絲粉
跟餐加配迷你沙律🥗清新開胃
🎈雲石開心果壓扁牛角
餐廳緊貼潮流,近期大熱嘅壓扁牛角呢度都食到
🎈肉桂酥
玉桂酥造型可愛,分成兩邊方便同朋友分享,甜甜哋帶玉桂香
🎈金磚蛋糕|Madeleine|海鹽芝士牛角酥