2019-04-12
昨晚請朋友食飯慶祝生日,準時到餐廳,餐廳環境好好,因為係朋友間的飯聚,所以就選擇坐鉃板燒枱,其實餐廳玻璃窗旁的景觀一流,超級推薦比情侶,店員仲話可以睇到煙花。講完環境入正題講食物,店舖提供2款鉃板燒套餐(一人前),價錢我認為合理的。一行3人最後點了3份龍蝦套餐,再加一份A4和牛和2份鵝肝,和牛同鵝肝都係3人Share食的!食物方面我們一行3人都好滿意,基本上有讚冇彈。個人意見元貝和龍蝦可以要求比正常水平多丁點鹽。我有朋友說炒飯多點鹽會更好,不過呢d真係個人口味。坐鉄板枱真係可以多d同師傅交流,今次負責我們食物的鉄板燒高師傅亦十分健談,一行人談笑中享受美味的食物。重點推介:1.龍蝦好新鮮,味道亦十分好!2.鵝肝一定要試,多士上的配搭亦十分之好!3. A4和牛亦十分美味,份量方面2人分享比較合適,因為我地係3人分享,我呢類肉食愛好者就當然認為多d好d3人行埋單$1550,坐鉄板燒枱面的禮貌我懂的,當然我亦有盡應有的禮貌la呢間餐廳絕對會再去
重點推介:
1.龍蝦好新鮮,味道亦十分好!
2.鵝肝一定要試,多士上的配搭亦十分之好!
呢間餐廳絕對會再去