2015-08-01 239 views
若說男人啲浪漫是豆腐火腩飯,女人的浪漫就變化多端,要"驚喜"喎!身邊的女伴埋怨我無心思,今晚帶佢到這家環境一流、裝潢特別的新餐廳,同佢預祝生辰,應該合格啦!入門即見酒吧,正在餐廳中央,餐桌設在在旁。輕鬆飲杯cocktail,戶外有條走廊可以走出去傾下偈,之後,意大利菜晚餐就開始。Octopus salad因為三高中了一高,膽固醇高的八爪魚讓俾女伴,試吃少少,甚鮮甜,自己主力沙律,用上乘意大利陳醋調味無得輸,蔬菜新鮮便成功,酸甜開胃。牛骨洋蔥湯,係老火湯嚟,味道好濃,好香,值得讚。Pizza料主要是辣的沙美腸,芝士香草份量都多,餅皮好薄好脆,似食餅乾咁脆,雖然唔鐘意食芝士,但調味幾好,都食咗兩片。牛排先係我杯茶,Spanish Striploin 肉味好香濃,好有咬口,不同的享受。

入門即見酒吧,正在餐廳中央,餐桌設在在旁。

輕鬆飲杯cocktail,戶外有條走廊可以走出去傾下偈,
之後,意大利菜晚餐就開始。

Octopus salad

牛骨洋蔥湯,係老火湯嚟,味道好濃,好香,值得讚。