2022-06-22 20 views
上星期同朋友行行下街,大家都好肚餓,咁岩經過見到呢間Café,係出面睇左Menu好似幾好食就入左去了。可能係咪當時未夠6點,成間餐廳得我地一枱,好耐未試過可以係Café慢慢享受個環境啦!我同朋友都好肚餓,就叫左個二人套餐~有晒前菜小食主菜同飲品我地分別揀左紅湯同白湯,紅湯勁多料,白湯超級濃同Creamy!小食我地揀左黑松露薯條,d薯條份量好多,仲要係即炸,個黑松露醬超香濃,好正~主食方面我地叫左個蘑菇黑松露長通粉同香辣大蝦意大利飯,份量又係好大碟,個長通粉相比起個薯條就比較淡,但都好好食,而個意大利飯夠晒酸同辣,仲有好多好大粒好爽口既蝦添!飲返杯青檸梳打中和下,唔怕食到膩~我地之後額外加左個tiramisu croffle.個croffle熱辣辣脆卜卜,同埋上面toppings一齊食,好香咖啡味同埋唔會好甜,唔洗五分鐘就食晒嚕!總括黎講食物不錯又夠大份,性價比高,又可以坐得好舒服,環境又有feel,同朋友吹水一流~!

我同朋友都好肚餓,就叫左個二人套餐~有晒前菜小食主菜同飲品