2015-06-09 4571 views
留意了這個餐廳很久咁啱個fd生日,就book位試試餐廳玻璃屋的設計好靚,個view都好正,可惜天氣太熱,坐室外會熱死,唯有等秋天再黎過叫左2個set有蘋果茶,沙律/湯,餐包,同主菜冰蘋果茶清甜好味沙律新鮮,亦好夠份量麵包味道普通,不過外型幾靚其中一個主菜係藍青口意粉,白酒味好重,藍青口有十幾隻,好抵食。另一個主菜係安格斯牛扒,7成熟都好淋身好juicy,唯有美中不足係個汁:燒汁/黑辣,搞到好茶餐廳feel,其實簡單調味,突出返個牛味仲好。跟餐仲可以+$28有甜品,我地冇加,但係見其他人果件蛋糕都幾吸引,下次會order黎試。
留意了這個餐廳很久
咁啱個fd生日,就book位試試

叫左2個set
有蘋果茶,沙律/湯,餐包,同主菜
冰蘋果茶清甜好味
沙律新鮮,亦好夠份量
麵包味道普通,不過外型幾靚
藍青口意粉
安格斯牛扒

Other Info. : 餐廳的抽氣系統真係要改進下,超大油煙味,勁過茶餐廳,破壞晒整體氣氛,我食到最後係咁流鼻水囉!
2015-06-04
$180 (Dinner)
Celebration
Birthday