2022-07-08
🌮Pulled pork tacos $75🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀以小鐵架裝起4隻小tacos🌮外皮口感適中,入面包住豬肉絲、菜、荳芽、紅椒粒同洋蔥粒🧅味道酸酸鹹鹹,頭大一食就知有沙律醬🙈(個人唔鍾意沙律醬)所以唔鍾意依款tacos,相反朋友好喜愛食🤣🥣Nachos $70🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 份量相當大碟,配有芝士、墨西哥辣椒🌶️、番茄粒🍅、牛油果蓉🥑、酸忌廉脆片加埋拉絲芝士、醬同辣椒一齊食好味,好脆同帶帶刺激既辣🤣不過頭大略嫌牛油果蓉同酸忌廉少左啲🥲令到中間個層唔夠醬,乾左啲🍔Bistro chicken burger $115🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 個漢堡好大個🍔個包烘到好脆,加上好香既芝麻味,配有沙律醬、番茄🍅、生菜🥬、洋蔥🧅雞扒炸到好脆,外皮炸到好似魚柳皮,食食下有啲似麥樂雞既味😂不過太鹹🥲而薯條🍟反而好食,粗粗地腍腍地同少少鹹👍🏻🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整體而言,餐廳環境又不錯,本身被派坐左張大枱,但冷氣機滴水,就轉左坐2人位🤣氣氛幾好又有情調,好岩情侶黎增進感情🤪價錢都係晚市價,份量都多,而食物方面,朋友覺得好食,頭大就覺得ok,未到好好食
🌮Pulled pork tacos $75
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀