2024-07-06 167 views
今次黎到南昌站新開嘅商場SOHO West,間餐廳喺海邊隔離,海景好靚,有梳化位,卡位,餐廳設計大部分枱都會望到海景,我哋大概六點半到食到夜晚睇埋日落,所有景色都一眼無遺,睇住個靚景食嘢真係好好feel 🥰燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯黑毛豬煮得好正,好似慢煮咁淋,醬油味剛好,份量都好多,個紫蘇飯炒得好香,一啲都唔乾淨,賣相好靚,好整潔和工整粒粒魚籽與三文魚蛋黃醬飯卷魚子同三文魚飯卷,三文魚已經和蛋黃醬溝埋一齊,裏面有一啲韓國嘅飯卷餡料,配埋一齊食好滋味,飯卷包得好整齊,唔會好鬆散芒芒夏日芒果窩夫甜品我哋點了芒果窩夫,窩夫整得好好,熱嘅同埋脆口,窩夫麵粉夠多口感好好,每層都有芒果同cream,好豐富好滿足人生迷芒的芒果沙冰 & 濟州柑橘乳酪芒果沙冰係有一半芒果成個上, 沙冰芒果味重,冰凍凍好啱夏天飲柑橘乳酪係成個橙放喺杯嘢飲上面好有特色,乳酪酸酸甜甜,好開胃

2043 views

燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯