2022-06-09 339 views
( ・∇・)┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈之前同朋友一齊去左祥仔辣辣到食川菜,咁岩有個2人套餐幾抵😎又有酸菜魚食 正呀!┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜祥仔招牌酸菜魚 (3.5/5)黎到幾大份,但我地都認為唔夠辣因為已經嗌左中辣了🫠但魚份量都幾多 口感算滑 除咗與之外仲有其他配菜,最中意食粉皮同酸菜🥰但份量真係好多😂我地都食唔曬┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜絕味辣子雞 (4/5)呢個超香口,又夠辣🥰好正的說✨咁岩又有炒飯,配飯食一流┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜酒釀桂花丸子 (5/5)個人覺得呢碗有驚喜✨酒味算突出而且係米酒既香味😛又唔會搶左桂花味,兩者都平衡到!一碗會有2粒湯圓 都頗大粒~芝麻湯圓更是我最愛😎┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈總括而言,呢到野食都不錯,重點環境幾好 夠闊落👍🏻坐都坐得舒服啲而且不會好貴~尖沙咀分店仲有海景睇😻┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
( ・∇・)
之前同朋友一齊去左祥仔辣辣到食川菜,咁岩有個2人套餐幾抵😎
又有酸菜魚食 正呀!

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜祥仔招牌酸菜魚 (3.5/5)
黎到幾大份,但我地都認為唔夠辣
因為已經嗌左中辣了🫠
但魚份量都幾多 口感算滑

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜絕味辣子雞 (4/5)
呢個超香口,又夠辣🥰好正的說✨
咁岩又有炒飯,配飯食一流

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜酒釀桂花丸子 (5/5)
個人覺得呢碗有驚喜✨酒味算突出

而且不會好貴~尖沙咀分店仲有海景睇😻