2024-05-09 61 views
今日要同客人傾合約,客人遠渡以來,當然品嚐下香港的中式酒家,呢到還可飽覽維港景色,客人好開心見到呢個景色,令到我簽到份合約💯沙薑豬手🉐豬手細細件上盤,沙薑汁入味,豬手肉質彈口,前菜之選,令到食慾大增醉乳鴿 🦆紅燒乳鴿食得多,醉乳鴿真係第一次,上枱已經有陣陣酒味,好香濃,乳鴿色澤通透好入味,味道幾特別野菌紅燒豆腐🍄 豆腐野菌炒得幾有鍋香,呢排客人食盡香港美食,佢想試下呢款菜,讚不絶口,都幾餸飯椒鹽九肚魚🐠九肚魚炸粉好薄身好脆口,外脆內軟,新鮮熱辣辣,香脆惹味生磨蛋白杏仁茶😊杏仁味非常濃郁,開蓋就有香濃的杏仁味溜出,味道唔太甜,好味道橙絲清心丸綠豆爽😊清心丸煙煙煙靭,口感唔錯,綠豆味香濃,全部粒粒分明,口感一流,值得一試我最鐘意呢到有火爐仔熱住d茶飲,令到茶味香濃,下次必定再來 💥🥢張公館銅鑼灣登龍街18號V Point 29樓☎️8118 1177

沙薑豬手🉐

醉乳鴿 🦆

野菌紅燒豆腐🍄

椒鹽九肚魚🐠
九肚魚炸粉好薄身好脆口,外脆內軟,新鮮熱辣辣,香脆惹味

生磨蛋白杏仁茶😊

橙絲清心丸綠豆爽😊