2007-03-02
聽聞這裡已很久了,因為有朋友間中會來。禽日終於有機會試了。環境幾好,好旺場。不過坐位高度太矮,坐得有點辛苦。叫他們比咕o臣我們,叫了起碼五次,先有人睬我們,態度亦不好。全部waiter都好高大,但大部份都唔識serve客。有一個紮辮仔的就幾醒目。食物方面有很多選擇,價錢一般是五十多至七十多一個餐,好多的配搭,碟頭唔算好多。亦有2人餐或4人餐可選。有minimum charge,就係要一人一個order。我們五個人,叫了一個三文治同野飲,另加兩個二人餐。餐湯只得一款白湯,味道可以接受。主菜有蟹肉太極墨魚麵同煙鴨胸天使麵,前者太少墨魚麵,無咩味,但都ok。後者不夠熱,太水旺旺同漏。薄餅亦一般,個照燒雞肉係好濕的。甜品係紫米露,無咩味,一般咋。飲品係幾大杯,但我叫的梅子蜜,又係無味。失望!暖暖的薄荷咖啡就幾好飲。總括來說,食物質素可以接受。來hea o下都唔錯。但選擇食物要識得揀。雖叫pancake color,但由於之前食家的評語關係,都係唔想冒險試pancake。埋單時發現多加了我們一杯飲品的價錢。都係果句,埋單最好check單,先係醒目消費者。如有下次,會選擇兩個人來,叫自己想吃的款
埋單時發現多加了我們一杯飲品的價錢。
都係果句,埋單最好check單,先係醒目消費者。
如有下次,會選擇兩個人來,叫自己想吃的款式。