早幾日帶小朋友去西環海濱公園玩,所以就順便去埋 「大叔的愛」場景之一嘅 Chill and Grill食飯打卡💕其實喺未變成打卡熱點之前我哋已經去食過一次,食物品質同環境真係唔錯👍🏼上次試過美國封門柳,牛柳外面🈶️香香嘅燒烤味,肉質鮮嫩軟滑又juicy,配搭埋鮮味嘅肉汁一齊食,一個字:正‼️所以今次又叫嚟食,依然保持到水準😋蟹肉牛油果意大利飯啱晒作為牛油果控🥑嘅我哋😍牛油果醬包裹住每一粒意大利飯,配上鮮味嘅蟹肉同脆卜卜嘅三文魚子,口感好豐富😌意式白汁雞肉寛麵條醬汁好creamy又🈶️香濃奶油味,雞肉絲已經混入左喺醬汁裏面,夠曬入味,兩個小朋友都話好好味🤤同小朋友出去食嘢又點少得薯條呢🍟 黑松露醬薯條炸得非常香脆,點埋香濃嘅黑松露醬一齊食,簡直食唔停口😆