等唔到咖啡弄就黎左Hysan搵野食,又怕多人太嘈,於是上左黎Moments cafe, 入座時不用等位,環境不錯,有卡位,有街景位。叫左個afternoon tea set (for 2pax),甜品,小食同埋面包的數量都算平均。$238 一set唔會expect太高級.但甜品味道較甜,不過都好好味,個cheesecake好滑 ,marcaroon 就真的太甜了,一個是coffee味,一個是tuffee 味,中間的鵝肝biscuits都不錯 ,脆脆地,又好香鵝肝味 。鵝肝多士我只可以話- 一分錢一分貨囉. 都不錯既, 起碼無 “聲”味啦!Blueberry cheese cake 入口即溶, 好味啊! Portion岩岩好.煙肉批只係一般, 凍左, 好似擺左好耐咁.Ginger ale送tea 我覺得岩岩好~ 哈哈Scone好耐無食了,暖暖地,趕熱食係幾味的,不過好飽下 牛角包入面有驚喜,入面填左有啲甜甜地的醬,好好味

甜品味道較甜,不過都好好味,個cheesecake好滑
,脆脆地,又好香鵝肝味

煙肉批只係一般, 凍左, 好似擺左好耐咁.
Ginger ale送tea 我覺得岩岩好~ 哈哈
Scone好耐無食了,暖暖地,趕熱食係幾味的,不過好飽下
牛角包入面有驚喜,入面填左有啲甜甜地的醬,好好味
2015-07-11
$115 (Tea)