2020-07-08 87 views
幾鍾意澳南呢頭,近住海濱一帶,商場都有幾家食肆,仲有donki即將開,好期待😍😍到時應該會更熱鬧!La Rosabelle感覺幾chill,咁就可以舒舒服服嘆返個晚餐🍴內在環境裝修頗有情調,而且樓底高空間感十足,如果唔熱坐outdoor 摸住酒杯底🍸🍹仲chill呀!當晚人唔算好多,可能我地好肚餓由落單到上枱都差不多30mins,感覺耐咗少少⏱🔸Butter Clams Pot With Fries $168好香令人食指大動(真係好肚餓😂)蜆肉份量唔少而且脹卜卜飽滿,薯條即炸香脆可口!🔸US Black Angus Ribeye Steak 12oz $368一股炭燒香氣🤤🤤同擺盤都好吸引,可惜煮得偏熟,達至well done 程度,如果waitress 可以多溝通問多句我諗會更好!環境一流,真係啱哂三五知己食吓野飲返杯🍹

環境一流,真係啱哂三五知己食吓野飲返杯🍹
2020-07-02
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner