2021-06-16 538 views
啊媽生日,入咗錦田食西餐,呢間環境幾靚,好適合打卡影相📸️我地4個人叫左個dinner set,個set有沙律,主菜,飲品同甜品,價錢係$188一個,個主菜叫左牛排,都唔錯,份量都好足。另外又叫咗啲小食,包括有炸洋蔥圈,芝士pizza ,豬架。野食大大份,牛扒同豬架都配左沙律同薯條,本身諗住唔夠食先再叫多個意粉,點知食完上面嗰啲野,我哋全部人都飽唒,完全食唔落。最後,仲有個甜品真係要出動第二個胃🤣餐廳裝咗好多燈飾,黑蚊蚊,氣氛幾好,如果坐喺出邊飲杯啤酒都幾chill😋🥰見到出面寫住歡迎寵物,有機會叫埋fd帶埋隻狗狗一齊去食!
2021-06-15
Type of Meal