上星期同屋企人去咗觀塘APM嗰間pizza express食晚餐 預約左8點我地點左香烤雞翼 之前已食過 但太好食 又要再食過 有我喜歡的蜜糖芥茉醬 媽媽都好喜歡 頭盤叫左煙三文魚青瓜沾醬 有點兒失望對呢碟野 因為三文魚似係直接開罐頭 好現成 冇特色 聽細妹講 好飲原本應該係會撈埋沙律醬 但佢似乎係漏左呢個step 搞到乾真真咁 唉另外我地叫左兩個大pizza北京烤鴨薄餅走cheese 同埋白汁香草雞肉薄餅雞肉pizza係媽媽簡左 羅勒香草醬好正 令人食完又再食 細食既媽媽都食左三大塊 火箭菜苦苦地但ok接受倒晚 巴馬臣芝士係媽媽最愛北京烤鴨薄餅好有中菜feel 好食 如果有cheese就好了 可惜我地有人唔食cheese 所以要去左佢 由於太飽 都只係食左一件咋今次食既蟹肉白酒汁意粉比之前係旺角果間好好多 味道好夠 之前太淡了 冇味的蜆肉白酒汁意粉係新出 所以特意想試試 味道還好 但都係冇蟹肉果隻咁正甜唔叫左朱古力心太軟 另加$15升級酸忌廉至雲呢拿雪糕 四人一齊share 因太飽了下次有機會想試埋BELVOIR 有機薑啤 今次本身都叫左 但對方落錯單 變左soda 唉四個人豪食左近

另外我地叫左兩個大pizza
北京烤鴨薄餅走cheese 同埋白汁香草雞肉薄餅