2021-04-05 211 views
復活節假期去左荃灣行街,搵下有咩好食之後搵到呢間好多人介紹既No boundary,就一於去試下!因為下午時間先去,唔想食太飽,同男朋友點左一份太陽雞堡,同埋牛魔王潛艇。先黎既係牛魔王潛艇,個包身好味,個汁酸都開胃,但個牛肉⋯⋯多肥同韌,係比較難咬😅但整體都還可以😅到太陽雞堡,個賣相好好,先食一條薯條都好好味,夠曬熱同脆,但到試個包⋯就覺得塊雞好咸同好乾🥲好在我地係一人食一半,先無話咸到食唔曬。其實個太陽雞堡個包身,雞蛋,菜同醬都好味,但塊雞實在太咸太乾,大大扣分。呢間店好多人都食All day breakfast,同飲品好有特色,如果有機會再試,應該會試呢2樣🙈希望會比今次經驗好🙈

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)