一直bookmark左呢間餐廳,見佢環境幾好,咁岩朋友生日我就提議食呢間慶祝。去到食客唔多,好寧靜,樓底好高同環境唔錯,諗住自己果然無介紹錯啦。。之後order左龍蝦湯,同salad做前菜。龍蝦湯只係暖暖地,唔熱,愈飲愈咸,飲左唔夠一半就放棄左。Salad正常,但Salad都幾難唔好食既,不過入面既配料麻麻,特別係面頭果2條疑似canned food沙甸魚,好腥好酸。。。主菜叫左羊同安格斯牛。。安格斯牛扒($418),一黎到個樣好似日本快餐出面d 食物模型咁,一睇就覺得勁乾隻色好無食慾,下面用左filter影已經係靚左咖喇一入口.. d肉霉既。。未食過咁霉既牛扒,完全唔覺得係grill,似係蒸或者水煮,仲話係安格斯。。?羊膝正常dd,肉質一樣霉霉地咁,同埋幾騷下,怕騷唔建議叫喇食物唔好,希望環境搭夠啦,點知食到一半隻腳好痕,一睇就見到紅左同鼓起左,咬左成4,5達蚊難。。係酒店餐廳食飯俾蚊咬都係第一次試。。服務方面,職員見到客人企起身'洋'蚊,坐出凳仔避蚊都唔會有人理你咖,亦唔會主動上前fill水,只係普通服務咁囉最後甜品都唔食喇,急急腳走人,大家都失望咁離開
caesar salad

主菜叫左羊同安格斯牛。。

安格斯牛扒

羊膝正常dd,肉質一樣霉霉地咁,同埋幾騷下,怕騷唔建議叫喇
羊膝

係酒店餐廳食飯俾蚊咬都係第一次試。。
最後甜品都唔食喇,急急腳走人,大家都失望咁離開
$360 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers