2009-03-29
尋日係囝囝幼稚園舊生活動,因為就o係隔離,所以學校撰擇左呢到攪活動!從來都討厭到燒烤場BBQ,今次係第一次,估唔到會令我對呢D場地改觀!食 物 - 非常入味 尤其黑椒味至正 D肉無話醃到梅哂 食落好有咬口(之前有好多人讚過 不再多講)環 境 - 入到去地下白雪雪 唔會黐笠笠 沒有一點炭漬/蜜糖漬 (如果夜晚去會差D 因為係第二輪) 兒童遊樂場D滑梯同軟墊都好乾淨服 務 - 員工服務都OK 去拎食物話呢樣多D果樣少D都無黑面 見到隔離用一 個碟都拎到成個山仔咁多肉 從來無過問你地幾多拎幾多野食 抵讚! 最窩心係會比小朋友用粉筆o係地下畫畫 (細路從來未試過 最開心) 我地由1300玩到2200都無人理衛生設備 - 洗手間沒有一點異味 (呢樣最重要) 常備廁紙 洗手位置乾淨 無肥淋淋 近邊位每隔3米到有水喉洗手 方便坐得遠ge朋友