幸福, 是和知己品嚐佳餚, 不過今次既gathering更加特別, 因為今次係為慶祝我地既好朋友 W既求婚成功!!!太高興喇, 見證住好朋友W由大學男level up變成依家既金融才俊, 仲要娶得美人歸, 心中無限HYPER和感動!好喇唔講正題大家唔會再睇, 呢到環境好正, 我地8個人, 比左張self – contained既table我地, 同出面分開只係望到我地自己人, 唔洗同人迫同埋望到唔識既人. 最中意呢隻包場既感覺!Waiter 全部都搞笑熱情, 讚!其實唔係我去ORDER所以唔太知樣樣野叫咩名, 不過最好食既係:-Starter:一個有charcoal香味既salad啦, 一個有egg撈埋一齊既mushroom加上塊toast到, 一個係青椒仔放係ocuopus slice上面, 中間有d cheese,全部都正到爆Main: 個人好like果個用大大塊平鐵wok整既炒飯,又有pork又有seafood,好鮮好juice,個人覺得係極品!Dessert: 有一個係2舊puff加hazelnut ice cream, 唔錯啦, 但有一個好似了結糖咁既白色cake, 樣好似c

Waiter 全部都搞笑熱情, 讚!

Dessert: 有一個係2舊puff加hazelnut ice cream, 唔錯啦, 但有一個好似了結糖咁既白色cake, 樣好似cheesecake咁但白色, 唔識講, 好食到爆, 口感同味道既極致! 一定encore,唔洗諗, e但係我冇影相, 下次希望服務員聽得明,我食得返!

哈哈, 好開心既一晚! 期待朋友W 既big day, 到時一定high 爆!
2014-03-29
Celebration