呢間餐廳既裝潢好有心思👏🏻有好多擺設都好夾個餐廳主題,見到門外有魔術師袍,應該係可以借黎著的🤣餐廳樓底幾高,台之間有一定距離,所以幾有空間感👍🏼.香辣白酒炒蜆 $88蜆肉算大隻!好肥美,鮮味十足,煮得好入味🤤👍🏼辣辣地,好正!一個要encore 既菜式🤣.伊比利亞黑毛豬火腿併西班牙風乾腸拼盤 $158品嚐火腿🤣好適合配酒一齊食!幾好食👍🏼.西班牙羊頸肉拼法國羊肉腸(8oz) $278店員有同我地講解呢道菜式,覺得咁幾好,可以令我地對該菜式可以了解多啲☺️揀左五成熟,羊肉好嫩滑,仲juicy 到係爆汁果個程度😳味道又調得好,所以好好味味呀!🤤而羊肉既製作都有心思,味道比較重口味,幾有層次感🤤再配上我喜歡的薯菜,呢個菜真係冇得輸!又多一個要encore 既菜式🤣.白鴿脾橄欖醬意大利飯$158整體個味道幾重,係少見到既配搭,吾錯吾錯,個飯既口感都ok 。

香辣白酒炒蜆 $88

伊比利亞黑毛豬火腿併西班牙風乾腸拼盤 $158