2007-06-11
一家人星期四晚黎呢度食晚飯,都好多人,要等位,等左約半個鐘,咁岩俾個卡位我地,真係好,白色梳化夠晒寬敞,坐得舒服,有玻璃隔住唔同卡位,增加privacy,很好!點左幾樣野,全部都好味:什菌忌廉墨汁麵:非常creamy,好香好滑,唔油膩,口感豐富得黎又清;三文魚蟹籽炒飯:好多三文魚粒同蟹籽,飯炒得乾身,份量足,有蛋絲又有菇粒,有魚又有素,好balance,同樣係清新既菜色,好味;野菜南瓜卷:好有特色既食品,椰菜包住好多什菌同埋南瓜粒,餡應該炒過,配搭得唔錯,但係只有三條,略少,要$48一碟,略貴。整體而言,我地一家都食得好滿意!
點左幾樣野,全部都好味:
整體而言,我地一家都食得好滿意!