2019-06-27 646 views
環境︰旺角樓上cafe,位置超級方便,有免費任用同穩定的WIFI,每張枱旁邊都有插座 ,背景音樂係純音樂,餐廳裝潢以粉紅為主調,有D裝飾品同韓星相,環境清靜同氣氛溫馨,有男女洗手間各一格,洗手間都好乾淨同幾靚,洗手液廁紙齊備,環境超級好,stay成個晏就都得!服務︰有少少自助,係一種幾自在好舒適的感覺,例如可以自行斡水、走動,店員都好nice,有任何需求都樂意幫手。另外,有一個店員應該是輕度智障人士,但應接如常而且好有禮貌,其他台員都會好有耐心好nice咁支援佢,值得支持,只係人手有時有點不足食物︰食物一般,但飲品頗為出色。我地叫左一份lunch set 再加一杯野飲同一件蛋糕share。溫泉蛋燒汁五花腩丼 $45穩陣的配搭,可惜五花腩有點韌,但估唔到係紅米飯,加埋沙律菜,感覺即刻健康返!特濃朱古力蛋糕 原價$35,跟正價飲品$25蛋糕唔會太多,夾層的朱古力幾滑,敗筆係側面的朱古力過甜。熱焙茶朱古力 $42 (跟lunch set半價)朱古力加埋焙茶香呢個配搭無得輸,誘人的香味同外表,甘甜度亦剛剛好。而且聽講凍飲又係另一番風味xpp熱焦糖燉蛋咖啡 $42 賣相吸引,有淡淡的焦糖味,表層

食物︰
溫泉蛋燒汁五花腩丼 $45
溫泉蛋燒汁五花腩丼

特濃朱古力蛋糕 原價$35,跟正價飲品$25
蛋糕唔會太多,夾層的朱古力幾滑,敗筆係側面的朱古力過甜。
特濃朱古力蛋糕

熱焙茶朱古力 $42 (跟lunch set半價)
熱焙茶朱古力

熱焦糖燉蛋咖啡 $42
賣相吸引,有淡淡的焦糖味,表層的焦糖燉蛋超soft,似一層薄薄的梳乎厘,配埋下層香濃嘅咖啡,都幾正。
熱焦糖燉蛋咖啡

小結︰勝在環境好,飲品也不錯,其他一般。
最低消費正價飲品一杯或正價食物一份。
2019-06-24
$70 (Lunch)