2023-03-29 248 views
今日去銅鑼灣同屋企人食飯,經過京都廣場見到呢間西餐廳,性價比好似幾高,幾吸引,就上咗去試吓!兩個人叫咗兩樣嘢,整體來講,味道,價錢,環境都幾好!🤣叫咗一個精選晚餐,西班牙黑毛豬鞍配巴馬火腿,味道好濃郁,朱鞍燒得啱啱好,肉質唔會太鞋,切落去仲有肉汁添!配上巴馬火腿,鹹鹹地,加埋嘅口感有幾新奇😋另外再叫咗個大蝦大啡茹意粉配香辣龍蝦汁,呢個好推介意粉煮得啱啱好,意粉有種煙靭嘅質感,係我最鍾意食嘅嗰種意粉!龍蝦汁好濃郁,啖啖龍蝦汁配意粉同大蝦,而家諗返起都仲好想食🤣🤣環境方面,佢有得坐室內同室外,室外嘅環境幾靚,如果攞嚟開party應該都會幾正,佢逢星期五六日都會有樂隊駐場表演音樂,成個feel都好chill😆