2010-10-24 99 views
一行12人往FAT Angelo"s此餐廳是美式意大利菜星期六晚食飯, 係唔爆.岩我地怕嘈既人, 燈光不太暗. 尚可接受主動加水及收碟餐牌註明叫主菜,意粉, pizza就送沙律及面包, 但記緊不是任食另外每人加hkd24, 就可住飲沙律送左4碟, 2隻味—海撒沙律及克橄欖沙律. 面包送左2籃意大利雜錦pizza---超大個, 嫌唔夠茄汁但料夠多克松露芝士雜菌意大利燴飯----飯是軟及芝士包住, 味道剛剛好. 但一層橄欖油嚇怕我, 雖然橄欖油是健康但不需要落咁多白酒海鮮意大利飯---飯也是軟, 淡淡白酒味. 我唔鐘意飲酒都接受.BBQ醬豬肋骨及BBQ醬豬肋骨拼雞翼----無咩特別, 因為係落BBQ醬. 羊膝拼薯蓉----羊肉夠嫩, 沒有”蘇”味, 薯蓉無咩特別白汁三文魚闊條面---無味, 熟三文魚&煙三文魚太少, 汁無咩同太杰炸薯角----都係無咩特別, 外脆內軟. 熱LULU食係YUMMY最差係生日無甜品送及上菜無另外跟俾公匙及叉.

一行12人往FAT Angelo"s
此餐廳是美式意大利菜
星期六晚食飯, 係唔爆.
岩我地怕嘈既人, 燈光不太暗. 尚可接受
主動加水及收碟
另外每人加hkd24, 就可住飲
意大利雜錦pizza---超大個, 嫌唔夠茄汁但料夠多
羊膝拼薯蓉----羊肉夠嫩, 沒有”蘇”味, 薯蓉無咩特別
最差係生日無甜品送及上菜無另外跟俾公匙及叉.
克松露芝士雜菌意大利燴飯
白酒海鮮意大利飯