早幾年去過一次,當時都ok嘅,但因為唔太啱食就冇再去。最近屋企人見到佢個廣告,話想去食,就book左位。環境:但今次一上到去就發現有一陣古怪嘅味道帶到我地去個位到,就見地下同用嚟做間隔嘅幕簾,有好多污漬同好多塵因為嗰日擺咗好幾圍,所以成間鋪頭俾人放咗好多隔木板,引致到成間舖頭都覺得好暗服務:個經理都算幾好人嘅,畀我哋自己揀枱,因為到個陣都唔算多人。但係問啲姐姐有冇圓椅佢就話冇,但後尾我食食下飯見經理叫姐姐拎圓椅比其他客佢就有其實一坐低我見隔離枱都有畀熱水同盆,好似酒樓咁畀我洗野,但唯獨我個枱冇,我屋企人要自己去拎食物:點心嗰啲係ok嘅,同正常酒樓差唔多,係排骨好多碎骨出面自己拎嘅炸物方便就幾好食,雞軟骨同埋雞翼都好好味。薯角就冇咩味。 照燒雞肉串食落口一pat pat火鍋就唔得啦,沙嗲湯都可以冇味嘅,自己出左去拎一碗沙嗲醬落去先好少少。其他火鍋嘢食都唔太好,不過呢個價值野食方面算係咁。總結:唔會再去第二次

環境:
但今次一上到去就發現有一陣古怪嘅味道

服務:

食物:
點心嗰啲係ok嘅,同正常酒樓差唔多,係排骨好多碎骨

出面自己拎嘅炸物方便就幾好食,雞軟骨同埋雞翼都好好味
。薯角就冇咩味。 照燒雞肉串食落口一pat pat

火鍋就唔得啦,沙嗲湯都可以冇味嘅

總結:唔會再去第二次
2023-07-08
$209 (Dinner)