2008-10-17 1 views
16號同一個朋友在這裏食lunch。兩人頭盤都要buffet,沙律和cold cut 都有好多選擇,味道同質素都好好,結果樣樣食D都已經飽哂。其中一款頭盤好似成個羅白糕咁,原來係薯蓉,幾得意。主菜我要咗海鮮意粉,個意粉沒有汁,只用橄欖油同蒜蓉撈,海鮮有蝦、尤魚及帶子,切到好細,所以感覺料好少。意粉幾彈牙,做得唔錯,但個人就不喜歡沒有汁的意粉。朋友要左 milanese style牛仔肉,order 時唔知乜野係milanese style, 來到先知係好似吉列咁,外面用麵包糠包住塊好薄的牛仔肉炸,上碟並沒有醬點。用這方法做的牛仔肉可以想像好食極有限。甜品要buffet。有西瓜、芝士、tiramisu及蘋果蛋糕。蘋果蛋糕冇乜特別,tiramisu不過不失,落得唔夠mascarpone。我要左杯 cappuccino,幾好飲呀。餐廳環境幾好,涼天時和一眾朋友坐室外聊天會幾寫意。
我要左杯 cappuccino,幾好飲呀。
餐廳環境幾好,涼天時和一眾朋友坐室外聊天會幾寫意。

$300 (Lunch)
  • 頭盤buffet