2023-07-16 397 views
整體食物質素一般 份量比較細 .|抹茶麻糬bagel 配 抹茶醬 $58|焙茶麻糬bagel 配 焙茶醬 $58偏好抹茶款 抹茶醬比焙茶醬較濃味!係香甜有茶味 配埋Bagel就岩岩好🥯 可惜Bagel比較硬身🥲 而焙茶醬就無咩茶味.|焦糖布丁 $62蛋味好重好香~.|厥餅 $58不同於坊間已經切好一粒粒既厥餅 厥餅係完整一糰咁上碟 需要自己切開黎食~ 質地係比較黏同軟身 厥餅外面包住滿滿黃豆粉 但個人認為味道較單調同口感太冧.|星野抹茶八女 薄茶 $58.環境係精緻既和風 店內有兩枱tatami位 一張梳化位同幾張吧枱位🙌🏻 tatami位好適合打卡影相!.店員好友善咁介紹餐牌 但問到有咩茶葉既推介同味道既不同 店員只叫我地睇返餐牌上既介紹.. 希望可以有多啲介紹 等我地了解多啲茶葉種類既分別🙌🏻
整體食物質素一般 份量比較細
|抹茶麻糬bagel 配 抹茶醬 $58