屋企人生日,一早book定呢間餐廳試下☺️店員好細心,黎食之前稍早時間收到提醒問慶生蛋糕/甜品嘅安排☺️去到餐廳,我地被安排去到最入嘅房間位,好正😆真係想點傾計慶祝都唔會阻到隔離啊!(不過坐近廁所,度門閂門會棚棚聲,有時會嚇親😂)1️⃣Dinner Set for Two💛煙三文魚沙律嘅三文魚同菜都好新鮮,連埋胡麻醬,好快食完😋💛餐湯係蘑菇湯,啖啖都有濃濃蘑菇香味同碎粒🙈清酒煮蜆就一般啦,味道正常,食到幾隻都有沙🤍魷魚鬚份量較少,成碟都係魷魚條,但得一條魷魚鬚🙈💛 夏威夷pizza賣相一般,但勝在夠熱同多芝士,味道都ok!💛安格斯肉眼扒嗌左5成熟,煎得啱啱好。舊扒大大嚿,夠曬肉汁,yummy!!2️⃣香濃鮮茄大蝦帶子扁意粉意粉唔會太多汁太濕但夠味👍🏻蝦都大大隻 可以一試!3️⃣美國極黑豬鞍💛性價比ok! $200有兩舊大大嘅豬鞍,肉質唔會太淋,有少少咬口!薯蓉帶有奶油味,好味!Sense Cafe食物質素唔錯,員工服務好好!本身要收切餅費$80,但因為我地帶去嘅蛋糕鋪滿公仔好難俾佢地切,佢地都主動話唔需要收我地切餅費。去開佐敦嘅大家都多多支持呢間良心小店啦!💛💛💛
1️⃣Dinner Set for Two
💛煙三文魚沙律嘅三文魚同菜都好新鮮,連埋胡麻醬,好快食完😋

💛餐湯係蘑菇湯,啖啖都有濃濃蘑菇香味同碎粒
🙈清酒煮蜆就一般啦,味道正常,食到幾隻都有沙

🤍魷魚鬚份量較少,成碟都係魷魚條,但得一條魷魚鬚🙈

2️⃣香濃鮮茄大蝦帶子扁意粉
意粉唔會太多汁太濕但夠味👍🏻蝦都大大隻 可以一試!

3️⃣美國極黑豬鞍💛

2022-08-13
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday