☆ 本店將軍澳唐俊街18號The Parkside第一座地下G07號舖首先想講呢到服務係好好,環境裝修都令人感覺置身日本咁,但係食物質素真係令人失望(´༎ຶོρ༎ຶོ`)✦ 蟹肉菠菜沙律味道不錯,菠菜都好嫩。✦ 串燒雞腎、牛舌、牛肋肉、雞腿肉雞腎偏硬,其他正常發揮,但每一串都感覺d肉好奀咁。✦ 明太子玉子燒比較乾身同老左d,明太子份量可以見到相對都好少下。✦ 西京燒銀鱈魚咸,食唔到西京燒應有嘅味道,肉質還好,皮唔脆。✦ 唔記得咩湯叉燒拉麵湯底味道不錯,麵質都正常,但叉燒好薄,薄到一夾就爛,而且得2塊。✦ 三文魚籽海膽生蠔最後先上到嘅食物,但我已經食完熱食,而且侍應上枱時問:係唔係再加左一份?咁其實我呢一份放左幾耐呢?而且其實一望,都真係幾唔吸引,好似出左好多水,海膽又好似半溶狀態咁,重點係好腥ಥ_ಥ 食完個口都腥左好耐,唉。✦ 荔枝乳酸梳打買一送一,但係都幾難飲,感覺個買一送一就係將杯野一開二咁。再講一次,呢到服務同環境都真係ok,如果大家食過覺得食物ok咁可能係我當日唔好彩啦,多謝收看。
☆ 本店

✦ 蟹肉菠菜沙律
味道不錯,菠菜都好嫩。

✦ 串燒
雞腎、牛舌、牛肋肉、雞腿肉
雞腎偏硬,其他正常發揮,但每一串都感覺d肉好奀咁。

✦ 明太子玉子燒
比較乾身同老左d,明太子份量可以見到相對都好少下。

✦ 西京燒銀鱈魚
咸,食唔到西京燒應有嘅味道,肉質還好,皮唔脆。

✦ 唔記得咩湯叉燒拉麵

✦ 三文魚籽海膽生蠔

✦ 荔枝乳酸梳打
買一送一,但係都幾難飲,感覺個買一送一就係將杯野一開二咁。