行過尖沙咀柯士甸路發現呢間新開既酒吧,😍😍望真啲原來係間bar and restaurant黎架🥳🥳餐廳好大間,而且裝修糅合咗現代同埋木係嘅簡約風格,好特別,好岩同朋友收工放鬆食個晚餐😍😍頭盤我試左佢既招牌花園沙律🥗材料全部都好新鮮,食落去好清新,未食過咁fresh既菇類,佢保留左菇種應有既香味,粟米🌽亦都好爽甜,鍾意食沙律🥗既朋友一定一定要試呑拿魚牛油果,賣相好似個漢堡一樣好吸引,一食落去個口感好豐滿,呑拿魚加埋牛油果估唔到係咁夾😏😏牛油果既清加上呑拿魚香味,真係令人有驚艷既感覺😚😚炸法國春雞件配薯條🍟,春雞薄薄地咁一層炸粉唔會破壞佢既口感,唔同一般炸雞粉感咁重😩重點唔會令到雞肉變老,火侯真係岩岩好🤝薯條好大份,而且唔會炸到好乾😊美國頂級天然牛肉眼好大塊,厚度我覺得岩岩好,我叫左五成熟😛😛唔會好生,而且牛味好香,肉汁鎖死左,一口咬落去肉汁喺口入面流出黎,真係勁正呀,配菜讚都好大碟,食完係超級咁滿足!🤪🤪飲品我叫左杯叫茶霧既cocktail🤩🤩外觀超級吸睛,而且有陣菊香,同燒艾草香,酒味唔算太重,成杯配合起黎好夾😊😊另外一杯Mocktail,主要係菠蘿為主,唔會好甜,而且好大杯,好適合

另外一杯Mocktail,主要係菠蘿為主,唔會好甜,而且好大杯,好適合唔喜歡酒精但又想同朋友去酒吧感受氣氛既朋友🥳🥳

2019-11-28
Type of Meal