2022-11-10 743 views
環境氣氛令食物更好嘅餐廳.今次主要嗌咗兩個主食1️⃣蒜香蜆肉意粉🍝$138蜆肉比得絕不留手,側邊超級多蜆肉,好新鮮但係反而個麵就唔係好入味,本身應該係有蒜頭味,但係食落就冇蒜香,變得有少少可惜.2️⃣豬手🍖$238一開始叫豬手嘅時候以為係德國豬手,會係脆皮嘅但係嚟到嘅時候原來發現係淋嘅豬手佢都做得好好,好入味,食落去唔會覺得好肥膩👍🏼但係隻豬手就比較多肥肉,食食吓都會想切咗佢.3️⃣套餐 (湯+飲品+麵包)🥯麵包:上面嘅蒜蓉醬好好食,個麵包好脆口🥣湯:個南瓜湯入邊真係有南瓜蓉🥤嘢飲:特別地叫咗一個薄荷朱古力😍朱古力好濃好好飲🍫,反而係個薄荷只係喺上面截咗一浸醬,其實撈勻咗之後都冇咩薄荷味,但係賣相就唔錯.❤️環境入邊好有情調好有氣氛😚環境暗暗地,每張枱上邊會有一個小燈🔅絕對推介情侶一齊去!.p.s. 店內嘅職員大部份都係講英文.星期六晚上去都唔使等位人均大約$200.No Boundary 無邊📍荃灣 大壩街喺銅鑼灣,北角,西環都有分店
環境氣氛令食物更好嘅餐廳
今次主要嗌咗兩個主食
1️⃣蒜香蜆肉意粉🍝
蜆肉比得絕不留手,側邊超級多蜆肉,好新鮮
2️⃣豬手🍖
一開始叫豬手嘅時候以為係德國豬手,會係脆皮嘅
但係嚟到嘅時候原來發現係淋嘅豬手
佢都做得好好,好入味,食落去唔會覺得好肥膩👍🏼
但係隻豬手就比較多肥肉,食食吓都會想切咗佢
3️⃣套餐 (湯+飲品+麵包)
🥯麵包:上面嘅蒜蓉醬好好食,個麵包好脆口
🥣湯:個南瓜湯入邊真係有南瓜蓉
🥤嘢飲:特別地叫咗一個薄荷朱古力😍
❤️環境
入邊好有情調好有氣氛😚
環境暗暗地,每張枱上邊會有一個小燈🔅
絕對推介情侶一齊去!
p.s. 店內嘅職員大部份都係講英文
星期六晚上去都唔使等位
人均大約$200
No Boundary 無邊
📍荃灣 大壩街
喺銅鑼灣,北角,西環都有分店