2025-02-09
呢幾日天氣好凍,食火鍋真係岩曬❤️去左「別忘了」食火鍋🤩 台式火鍋嘅好處就係可以任食台式小食同埋狂飲珍奶🧋😂一開始店員會先幫我地落第一轉肉片,豚肉 牛肉 連同鍋底一齊上,節省左唔少時間😘可以快D開始淥肉片開餐。我要左壽喜燒同豬骨湯底,個人喜歡壽喜燒湯底,因為口味偏甜🤩配合肉片同蔬菜都唔使額外再沾醬料👍🏻我地叫左set B ,牛肉類分別有3款,我最鍾意食牛胸腹😊首先佢地肉片類切得薄,所以好快就熟,加上肉質好新鮮,忍唔住食左好多碟😂台灣小食亦都好吸引,鹽酥雞,小香腸,炸雞翼,呢啲小食全部都係必叫😉最重要係甜品都係任食,唔止雪糕咁簡單,仲有綿綿冰,窩夫+雪糕球,芋圓仙草都係任叫🥳滿足曬個甜品胃食完野仲可以寫心願卡掛係櫻花樹上面🤩櫻花🌸裝修真係好靚,打卡一流❤️情人節過嚟食真係岩曬❤️🥰