2021-11-18
喺朋友IG度見到呢間Cafe ,睇相好似幾靚咁,就相約朋友仔過嚟觀摩一下😆嚟到真係有驚喜,首先環境裝修有種歐陸式感覺,以白色粉紅色為主題,極高樓底加落地玻璃,枱與枱中間一啲壓迫感都冇,空間感十足,令人有種好放鬆的感覺👍🏻食物價錢亦合理(純粹本人角度)味道都Ok 😉我就覺得有蝦個個意粉幾好食(唔記得全名叫咩名😅)我哋三個女仔,叫左三樣嘢食,一個甜品,原來食滿$200,再送多一個甜品,佢地今次就送咗個焦糖燉蛋😃,送既甜品以為好細個,原來店主都好大方😅😅有機會下次會帶我既🐶再嚟☺️,原來露天地方係可以帶寵物黎,我嚟既呢日就見到有兩台帶住狗仔黎!總結我幾鍾意呢度嘅感覺,同朋友真係傾到計,唔會好嘈又冇壓迫咁,亦唔會好似食完想趕你走咁,環境又舒服,員工親切有禮🤝唯獨進步嘅空間係野食同飲品選擇唔多,希望下次嚟可以多啲選擇😀
食物價錢亦合理(純粹本人角度)味道都Ok 😉