2022-01-16
大廈門口上一樓,入到去餐廳,環境好優美好舒服,主要係白色綠色做配襯,仲有戶外座位可以選擇。搵位坐低後,行番去收銀處點餐。我同我屋企人一家五口去食早餐,雖然早餐款式唔多,但份量好足料。我地點左個特色bagel,香蕉磅蛋糕,牛油果孖寶多士,同全日早餐。全部都好靚好用心做,尤其係以為最普通嘅香蕉蛋糕都做得好濃香蕉味,再加啲nuts,口感好豐富又唔會好甜好漏,同埋估唔到幾飽肚。價錢包埋一杯36蚊以下價錢既飲品,所有奶類飲品都係用燕麥奶,而當中非常推介嘅係純素朱古力,濃但唔會好甜,仲絲絲嘅黑朱古力味,淨係飲呢個都有啲濟🤣。而個特色bagel本身以為只係普通一個bagel搽啲醬,但原來中間夾左新豬肉同蛋(素蛋?),再加沙律菜同車厘茄做配菜,bagel整得熱辣辣,再食啲菜同車厘茄感覺好清新。牛油果孖寶多士同全日早餐都好靚好味。餐廳係全自助形式,落單後自己斟水攞餐收枱,但店長姐姐都好好,好有禮貌好helpful,值得一試!