人手不足,本身12點幾成個場先見到得兩個員工。去到一點多啲到先至叫做有三、四個員工!一個員工又話叫我等等,等佢帶位,但係等極都冇帶入去。另一個又話自己見位就坐🤷🏻‍♀️咁到底我頭先等緊乜?!咁我唯有自己見位就坐,點知張張枱都污糟。有唔少食物殘渣,擺明根本就冇抹枱!唔怪得之我見有其他太太坐低嗰陣都要自己用消毒濕紙巾抹枱🤷🏻‍♀️環境清潔度同員工服務態度有好大進步空間!等足15分鐘先有食物五碟一齊上枱,唔緊要,嘢食夠熱,最多食快啲囉,唔係就凍哂唔好食。但竟然一支啤酒一件雪糕蛋糕,唔使煮嘅都要等半個鐘。食飽咁滯先有嘢飲!總括嚟講,嘢食品質尚可。不過倒米嘅服務態度同清潔環境衛生度,令人卻步!真係唔係好想幫襯!幾抵食,都係咁話🤷🏻‍♀️
一個員工又話叫我等等,等佢帶位,但係等極都冇帶入去。
另一個又話自己見位就坐🤷🏻‍♀️咁到底我頭先等緊乜?!

環境清潔度同員工服務態度有好大進步空間!

幾抵食,都係咁話🤷🏻‍♀️
2023-02-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)