2021-11-30 234 views
呢條街晏晝就好熱鬧,有好出名嘅沙嗲牛食,不過原來到夜晚,呢條街就變得好清靜下,今次就嚟到食西餐,九龍城開到入嚟元朗,應該都有啲水準,所以就入去試吓佢😋佢夜晚有set dinner $238 都唔錯,揀咗肉眼,五成熟,嚟咗個沙律先,沙律上面有一隻溫泉蛋,撈埋落啲沙律菜上面,都幾新奇,清脆得嚟又有啲蛋香,湯就比較平平冇奇😂所以我哋另外加咗個龍蝦湯,有一隻鉗不特只,另外仲有好多龍蝦肉喺入面🤤而且個湯充滿龍蝦味,又夠creamy,真係足料之作👍🏻👍🏻 $68 真係好值得叫主菜肉眼肉質柔嫩,而且牛味夠濃,加啲鹽就very good了😘配菜薯條都熱辣辣,夠哂薯🤣朋友就散叫咗個比目魚扒,比目魚扒比想像中更加嫩滑,基本上冇牙都食到🤣魚皮煎得好香脆,同嫩滑嘅魚肉造成強大嘅對比,一齊食都幾有趣😚餐廳仲推介我哋食個seafood platter,$218就可以揀三款海鮮,虎蝦夠哂大隻厚肉,魷魚都煮得啱啱好,一啲都唔韌,而且份量係最抵食,鮑魚都合乎預期,不過個汁先係重點,乾蔥大蒜忌廉非常好味,將海鮮味道提升咗唔少,絕對係食到啲配菜都唔放過🤤🤤Set dinner仲包埋甜品,食埋件cheese cake真係滿足

Set dinner仲包埋甜品,食埋件cheese cake真係滿足晒!

而家餐廳仲推出咗到會套餐,啱哂嚟緊搞party嚟同大家一齊食,龍蝦🦞湯同seafood platter絕對係必點的😍😍🤫
Type of Meal
Dinner