2019-07-19
去咗moko睇戲,晚餐訂了位食outback, 之前試過幾間outback的其他分店都不錯,尤其尖沙咀中心嗰間。今次第一次試moko分店。 首先環境舒適,餐廳內的音樂不會太大聲太嘈。之前試過某間分店的音樂太大聲覺得好嘈。男朋友想食豬肋骨,之前食過回味,所以今晩決定再encore 😋😋一上枱是黑糖包!好味!好味到想encore, 但要留肚食其他好嘢燒豬肋骨好好味,醬汁調得入味,豬肋骨無so味!very good !仲配埋個薯條仲叫咗一份香辣炸雞搥,有8隻,唔係好辣,我唔食得辣都覺得OK, 外脆內軟,炸得剛好肉質juicy! 仲有個blue cheese sauce點,但唔點都好夠味!香草蕃茄海鮮意粉,海鮮都多,蝦好彈牙,最鍾意食蝦意粉煮得不䭃不硬,上面仲有幾片巴馬臣芝士。蕃茄味濃,味道甚佳!推介!另外,觀察餐廳內侍應都好勤快👍總括,食物味道好,會考慮下次再來!
另外,觀察餐廳內 侍應都好勤快👍
總括,食物味道好,會考慮下次再來!